رژیم‌های‌غذایی سرشار از روغن ماهی در‌مقایسه با رژیم‌های حاوی روغن‌حیوانی(خوک)، باکتری‌های کاملاً متفاوتی را در روده‌ی موش تولید ‌می‌کنند. محققان این میکروب‌ها را به بدن موش دیگری منتقل‌کردند تا تأثیر آن‌را در سلامت حیوان مشاهده کنند.

نتایج نشان‌می‌دهد که باکتری‌های ‌روده(میوتا)، تا‌حدودی عامل اثر مفید روغن‌ماهی و اثرات مضرچربی حیوانی(خوک) می‌باشند.

موشی که میکروب‌های‌روده همراه با رژیم روغن‌ماهی را دریافت کرده بود، در‌مقایسه با موشی که میکروب‌های روده‌ی مرتبط با روغن‌  حیوانی(خوک) را گرفته بود، دربرابر اضافه‌وزن مرتبط با رژیم و پدیده‌ی التهاب در بدن حفاظت شده بود. این یافته نشان‌می‌دهد که میکروب‌های روده یک عامل مستقل تشدید التهاب همراه با چاقی مفرط ناشی‌از رژیم‌غذایی بوده و امید می‌رود که مصرف پروبیوتیک بتواند به مقابله با رژیم‌های چرب کمک‌کند. محققان در صدد تعیین نقش مستقیم میکروب‌های‌روده در تفاوت‌های متابولیک همراه با رژیم‌های حاوی چربی‌های سالم می‌باشند.

 


به روزترین وبلاگ جامع پزشکی ایران و جهان خوک ,میکروب‌های ,رژیم‌های ,محققان ,عامل ,اثر ,با رژیم‌های ,همراه با ,نشان‌می‌دهد که ,میکروب‌های روده ,حیوانی خوکمنبع

هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 4)

هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 3)

هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 2)

هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 1)

بیماری آب مروارید چیست؟ علائم، تشخیص و درمان آن (بخش دوم)

بیماری آب مروارید چیست؟ علائم، تشخیص و درمان آن (بخش اول)

۶ مورد از متداول ترین علائم مسمومیت کبد!

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید نایلون ضربه گیر ترازو-باسکول سپر بلا دستنوشته ها دانلود فایل های کمیاب الان بخر تحویل بگیر کالاهای ساختمانی تابلو ساز حرفه ای فروشگاه اینترنتی بازسازی ساختمان