خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد
سازمان های بهداشتی مانند انجمن قلب آمریکا اغلب توصیه می کنند که روغن های گیاهی حاوی چربی های اشباع نشده مانند اسید لینولئیک را جایگزین چربی های اشباع شده کنید تا خطر بیماری های قلبی عروقی کاهش یابد.
البته، به خاطر داشته باشید که زمانیکه نوبت به روغن های گیاهی می رسد، برخی از انتخاب ها بهتر از دیگران هستند، چرا که بسیاری از آنها اغلب بسیار تصفیه شده و از محصولات اصلاح شده ژنتیکی مشتق می شوند، که باید از آنها اجتناب شود.
با این حال، اسید لینولئیک می تواند از منابع دیگری نیز مانند آجیل و دانه به دست آید. گردو به طور خاص، یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا ۶است که در حدود ۱۱گرم اسید لینولئیک و نیز مقدار خوبی از اسید چرب امگا ۳است که می تواند به حفظ متعادل کردن اسیدهای چرب شما کمک کند
هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 4)
هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 3)
هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 2)
هرآنچه که باید از خواص امگا ۶ بدانید (بخش 1)
بیماری آب مروارید چیست؟ علائم، تشخیص و درمان آن (بخش دوم)